Franchise

Αρχική 5 Franchise

Κάθε στιγμή συνδυάζεται με αγάπη, απόλαυση και χαρούμενη διάθεση.

Μια ζωντανή έκφραση χαράς

COFFEE THREE

Το Coffee Three είναι ένα project, που βασίζεται στην παραγωγή εξαιρετικού καφέ. Ταυτόχρονα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, καθώς διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, που μπορεί κανείς να προμηθευτεί γρήγορα, με χαμηλό κόστος, όλη τη μέρα.
Εδώ, θα νιώσετε αμέσως τη ζεστή αγκαλιά ενός δημιουργικά σχεδιασμένου χώρου.

Η πολύχρωμη διακόσμηση προκαλεί χαρά και προσκαλεί τους πελάτες να διασκεδάσουν σε μια χαλαρή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Στόχος είναι κάθε επίσκεψη να μετατραπεί σε μια απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι να συνεργαστούμε με ανθρώπους με την ίδια διάθεση με εμάς και να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο, που θα προσφέρει στον κόσμο χαμόγελα και απόλαυση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το Coffee Three είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα take away. Eίναι μια ζωντανή έκφραση χαράς, δημιουργικότητας και κοινότητας. Από την παιχνιδιάρικη διακόσμησή μας, μέχρι τη δέσμευση να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καφέ και snack, το Coffee Three κάνει κάθε
επίσκεψη, έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και γέλιου.

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στο Coffee Three σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο και ζεστή ατμόσφαιρα. Το να προσφέρουμε στους πελάτες μια ευχάριστη εμπειρία είναι κύριο μέλημα μας. Για το λόγο αυτό η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που έχουν πάντοτε τη διάθεση και το χαμόγελο να σας εξυπηρετήσουν.

Εδώ, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα, το οποίο μεταδίδουμε και στον κόσμο που μας επισκέπτεται.

Οι έμπειροι baristas μας φροντίζουν, ώστε με τις άρτια καταρτισμένες γνώσεις τους στην παραγωγή καφέ, να σας συνοδέψουν σε ένα υπέροχο ταξίδι απόλαυσης.

Ομαδικότητα

Πιστεύουμε στην ομαδικότητα και τη δημιουργία ενός υγιούς κλίματος. Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και αυτό το πετυχαίνουμε πρώτα απ’ όλα, διασφαλίζοντας αρμονικές σχέσεις μεταξύ των μελών του δικτύου.

Φροντίζουμε, ώστε ο κάθε εμπλεκόμενος να λαμβάνει πλήρη υποστήριξη και λειτουργούμε σαν μια ομάδα με κοινό όραμα.

Επιτυχία

Σαν δίκτυο στοχεύουμε στην επιτυχία και γι’ αυτό θέτουμε υψηλούς στόχους. Εξερευνούμε συνεχώς νέους τρόπους και πρακτικές προκειμένου να εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας.

Σε αυτή την κοινή πορεία προς την κορυφή βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε μέλος του δικτύου και είμαστε περήφανοι, όταν σημειώνονται ανοδικά βήματα.

Ακεραιότητα

Οι σχέσεις που αναπτύσσονται στο δίκτυο της Coffee Three διέπονται από ακεραιότητα. Δεσμευόμαστε να λειτουργούμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια τόσο απέναντι στους πελάτες, όσο και στα μέλη του δικτύου, εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα.

Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με ευγένεια και σεβασμό, και διατηρούμε υψηλά πρότυπα στις πρακτικές λειτουργίας. Έτσι, φροντίζουμε να δημιουργείται ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη.

Ολική ποιότητα

Φροντίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω της συνεργασίας μας με επιλεγμένους προμηθευτές, τους οποίους εμπιστευόμαστε.

Η ποιότητα εξασφαλίζεται ακόμη μέσω της συνεχούς ανανέωσης των προϊόντων και της διατήρησης ενός υγιούς και καθαρού περιβάλλοντος.

Συχνές Ερωτήσεις

Q: Για να μπορέσω να ανοίξω το δικό μου κατάστημα take away cafe, είναι απαραίτητο να διαθέτω γνώσεις ή εμπειρία στον κλάδο της καφεστίασης;
A: Η γνώση του αντικειμένου και της δουλειάς αποτελούν σαφώς ένα ισχυρό εφόδιο για να ξεκινήσει κανείς μια αντίστοιχη επιχείρηση. Ωστόσο, δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, καθώς η Coffee Three σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης και εκπαίδευσης.
Q: Η εύρεση ακινήτου είναι δική μου αρμοδιότητα, ή μου υποδεικνύει κάποιο η εταιρεία;
A: Η επιλογή αυτή αφήνεται στη βούλησή σας. Αν θέλετε μπορεί να επιλέξει κάποιο ακίνητο για εσάς η εταιρεία. Διαφορετικά μπορείτε να υποδείξετε και εσείς ο ίδιος κάποιο.
Q: Μπορώ να αξιοποιήσω το ήδη υπάρχον κατάστημά μου και να το μετατρέψω σε Coffee Three;
A: Φυσικά και μπορείτε, αρκεί να πληροί τις κατάλληλες προδιαγραφές. Εμείς απ’ τη μεριά μας θα μελετήσουμε το χώρο, για να το εξακριβώσουμε. Στη συνέχεια θα ανασχεδιάσουμε το κατάστημα, ώστε να αποκτήσει την ταυτότητα της επωνυμίας.
Q: Η τοποθεσία του καταστήματος θα πρέπει να βρίσκεται σε πολυσύχναστα σημεία και περιοχές που σημειώνουν μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού;
A: Κάτι τέτοιο θα ήταν ωφέλιμο για την επισκεψιμότητα του καταστήματος και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Ένα πολυσύχναστο σημείο σίγουρα θα επιταχύνει τους ρυθμούς διείσδυσης στην τοπική αγορά. Είμαστε ανοιχτοί στη μελέτη προτάσεων και σας παρέχουμε υποστήριξη στην εύρεση του κατάλληλου σημείου.
Q: Μπορώ να ανοίξω περισσότερα από ένα καταστήματα;
A: Εφόσον μπορείτε να λειτουργείτε αποτελεσματικά όλα τα καταστήματα, φυσικά και μπορείτε! Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ότι ο συνεργάτες μας σημειώνουν μια επιτυχημένη πορεία.
Q: Θα πρέπει να είμαι καθημερινά παρών στη λειτουργία του καταστήματος
A: Είναι καλό, έως και αναγκαίο. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο λειτουργίας του καταστήματος σας. Με τη συμμετοχή σας μειώνεται ο κίνδυνος και αυξάνονται οι πιθανότητες επίτευξης των προσδοκώμενων πωλήσεων.
Q: Η κατασκευή του καταστήματός μου ανατίθεται σε κάποιο συνεργείο, που υποδεικνύεται εσείς ή μπορώ να απευθυνθώ και σε δικά μου;

A: Η σχεδίαση του καταστήματος πραγματοποιείται από συνεργαζόμενη αρχιτεκτονική εταιρεία, με στόχο την διασφάλιση της εμπειρίας του πελάτη και της βέλτιστης απόδοσης του καταστήματος.

Για την κατασκευή και διαμόρφωση του καταστήματος, βασική προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί μελέτη εφαρμογής με τις προδιαγραφές του μοντέλου καταστημάτων της Coffee Three.

Από εκεί και πέρα η υλοποίηση της κατασκευής ανατίθεται είτε σε συνεργεία που προτείνει η εταιρεία, είτε σε συνεργεία που προτείνει ο franchisee. Στόχος είναι το να δημιουργηθεί ένα όμορφος χώρος, βέλτιστης λειτουργικότητας, με χαμηλό κόστος.

Αγκαλιάστε το πνεύμα του Coffee Three και εξερευνήστε τη συναρπαστική ευκαιρία να γίνετε μέλος της οικογένειας franchise μας. Μαζί, μπορούμε να διαδώσουμε τη μαγεία του εξαιρετικού καφέ, των λαχταριστών σνακ και των μεταδοτικών χαμόγελων σε όλο τον κόσμο.