Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου & Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου η εταιρεία «COFFEE THREE Ο.Ε.» σας ενημερώνει για την πολιτική μας και τις υποχρεώσεις μας σχετικά με την συλλογή, την χρήση και την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών- δεδομένων που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες και τους χρήστες της Ιστοσελίδας.

Με την χρήση της Ιστοσελίδας συμφωνείτε να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε πληροφορίες σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες Νόμους καθώς και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ.).

 

Ι. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Ποιες είναι οι πληροφορίες που συλλέγουμε;

Η εταιρεία «COFFEE THREE Ο.Ε.» συλλέγει διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων:

α) Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας.

Συλλέγουμε πληροφορίες που παρέχετε απευθείας όταν χρησιμοποιείτε το Site και τις Υπηρεσίες μας καθώς και  όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Τέτοιες περιπτώσεις είναι:

  • Δημιουργία online λογαριασμού.
  • Πραγματοποίηση αγορών.
  • Τηλεφωνική Κλήση.
  • Εγγραφή σε κατάλογο λήψης τηλεφωνικών μηνυμάτων, ηλεκτρονικών μηνυμάτων, διαφημιστικών φυλλαδίων (newsletter).
  • Συμμετοχή σε κλήρωση, διαγωνισμό, προσφορά ή έρευνα.
  • Επικοινωνία μέσω εφαρμογών, πλατφορμών κι ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύωσης.
  • Επικοινωνία με τμήμα εξυπηρέτηση πελατών
  • Επικοινωνία με ταχυδρομείο.

 

Οι κατηγορίες των πληροφοριών που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας (όπως όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, μέθοδοι επικοινωνίας) που απαιτούνται για την αναγνώρισή σας όταν χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας (πχ, δημιουργία online λογαριασμού),
  • Στοιχεία συναλλαγής που απαιτούνται για την επεξεργασία και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (επιλεγμένα στοιχεία, διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τρόπος πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας πληρωμής και της ημερομηνίας λήξης, καθώς επίσης και το όνομα του κατόχου της κάρτας πληρωμής).
  • Πληροφορίες σχετικές με τις προτιμήσεις σας (όπως οι προτιμήσεις σας για προϊόντα και υπηρεσίες)
  • Τα δεδομένα (ιστορικό) των επαφών σας μαζί μας (διατηρούμε τις επικοινωνίες σας μαζί μας, είτε έχουν πραγματοποιηθεί στα πλαίσια εξυπηρέτησης είτε έχουν πραγματοποιηθεί στα πλαίσια καταγγελίας, διαφωνίας ή απαίτησή σας σε βάρος μας).

 

Η κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι εθελοντική. Ωστόσο, εάν δεν μας παρέχετε όλες ή ορισμένες από τις ζητούμενες πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παράσχουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες ή να σας παράσχουμε την απαιτούμενη ή επιθυμητή εξυπηρέτηση.

Τα δεδομένα που ζητούμε και τα οποία είναι απαραίτητα για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας, υποδεικνύονται με αστερίσκο ή ισοδύναμο σε έντυπα συλλογής δεδομένων ή προσδιορίζονται ως τέτοια προφορικά κατά τη συλλογή τους. Εάν δεν συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία ή δεν παρέχετε τις πληροφορίες που σημειώνονται όπως απαιτείται, δεν θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

 

β) Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.

Συγκεντρώνουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή πραγματοποιείτε μια συναλλαγή πώλησης, πιο συγκεκριμένα:

Δεδομένα Σύνδεσης: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο (όπως το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, αν χρησιμοποιείτε ή όχι έναν διακομιστή μεσολάβησης, τη συνιστώμενη τοποθεσία της διεύθυνσης IP για τον εντοπισμό του υπολογιστή σας, τη διάρκεια επίσκεψης, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και τον σύνδεσμο που σας έφερε στον ιστότοπό μας).

Πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας (είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι): Μπορεί να χρησιμοποιούμε cookies και άλλη τεχνολογία παρακολούθησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας ή με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να εξαγάγουμε την προτίμησή σας, την προτίμησή σας για συγκεκριμένες μάρκες ή προϊόντα και να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται τόσο όταν είστε συνδεδεμένοι όσο και όταν δεν είστε και μπορεί να διασταυρωθούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και πώς μπορείτε να τα διαγράψετε, ανατρέξτε στην Ανακοίνωση σχετικά με τα cookies της ………………………..

 

γ) Πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω συνεργατών και άλλων πηγών

Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες σχετικές με εσάς μέσω άλλων πηγών και να τις συνδέσουμε με πληροφορίες που λαμβάνουμε εμείς, όπως:

  • Δεδομένα που μοιράζονται μέσω συνεργατών: πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί από συνεργάτες με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή και έχετε επιτρέψει να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας για άμεσο μάρκετινγκ ή διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτά είναι κοινωνικοδημογραφικά δεδομένα (όπως η κοινωνικο-επαγγελματική κατηγορία σας, το ηλικιακό σας εύρος, το φύλο σας κ.λπ.), στοιχεία επικοινωνίας (όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.), τα δεδομένα προφίλ (όπως η προτίμησή σας για ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες, κέντρα ενδιαφέροντος κ.λ.π.)
  • Δεδομένα που μοιράζονται μέσω κοινωνικών δικτύων: Πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί σε εμάς μέσω κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιήσατε από το Site μας. Ειδικότερα, όταν μοιράζεστε την εμπειρία σας με τη «COFFEE THREE Ο.Ε.» (ιστοσελίδα www.coffeethree.gr) με άλλους πελάτες, χρησιμοποιείτε ένα κοινωνικό δίκτυο και μοιράζεστε πληροφορίες σχετικές με εσάς, με το κοινωνικό δίκτυο και με εμάς. Αυτές οι επικοινωνίες διέπονται από τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των κοινωνικών δικτύων στα οποία σας κατευθύνουμε.
  • Πληροφορίες σχετικές με τρίτα μέρη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με άλλους ανθρώπους, για παράδειγμα, όταν αποφασίζετε να αγοράσετε και να στείλετε προϊόντα σε κάποιον άλλο ή όταν συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι στον ιστότοπό μας και καλείτε τους φίλους σας να παίζουν επίσης. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας και δεν θα στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ στις επαφές σας, εκτός αν αυτοί επιλέξουν να λάβουν επικοινωνίες από εμάς.

 

ΙΙ. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν υπάρχει νομική βάση για να το πράξουμε. Οι συλλογές προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται παρακάτω, πραγματοποιούνται μόνο διότι είναι:

1) Αναγκαίες για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και να εκτελέσουμε τις παραγγελίες που έχετε θέσει.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τη διαχείριση των εγγεγραμμένων συμβάσεων και των υπηρεσιών καθώς και για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Παροχή των προϊόντων που ζητήσατε online, διεκπεραίωση συναλλαγών και χρεώσεων, εξασφάλιση αποστολής, συμπεριλαμβανομένου διαχείριση συμβάντων πληρωμών και online απάτης, διαχείριση του online λογαριασμού σας, διαχείριση των κριτικών ή παραπόνων σας σχετικά με τα προϊόντα, οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα ή μελλοντική υπηρεσία που σχετίζεται με τις Υπηρεσίες και Προϊόντα και αναφέρεται στους διάφορους όρους χρήσης. και/ή

 

2) Απαραίτητες για το νόμιμο συμφέρον μας

Σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συλλογή σε εσάς και στους χρήστες του Site γενικότερα. Εάν θεωρούμε ότι τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματά σας και οι ελευθερίες σας υπερβαίνουν το νόμιμο συμφέρον μας, τότε δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτή τη βάση και μπορεί να ζητήσουμε τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας.

  • Διαβεβαίωση ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να βελτιώσετε την εμπειρία σας

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να μοιράζεστε δεδομένα με τα οποία μπορεί να αναγνωριστείτε. Ωστόσο, οι πληροφορίες περιήγησης συλλέγονται αυτόματα (ανατρέξτε στην ενότητα “Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.”) για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των Sites και των υπηρεσιών και να προσαρμόσουμε την online εμπειρία των χρηστών

  • Προσαρμογή των sites, εφαρμογών και διαφημίσεων στις προτιμήσεις σας.

Εκτός αν έχετε κάνει άλλη επιλογή (για να κάνετε την επιλογή σας, δείτε σχετικώς με τα Cookies) παρακολουθούμε και αναλύουμε τις συνήθειες, τις χρήσεις και τις δραστηριότητές σας (συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού των δεδομένων που συλλέγονται στο Site και εκείνων που συλλέγονται κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας), για να δημιουργήσουμε προφίλ χρηστών, να σας δείξουμε ή να σας στείλουμε εξατομικευμένη διαφήμιση και να προσαρμόσουμε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογιών που θέτουν cookies στις συσκευές σας ή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε.

  • Να κάνουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να διαχειριστούμε τη συμμετοχή σας στα ενημερωτικά μας δελτία και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να διαχειριστούμε τα αιτήματα σας (υπηρεσία πελατών). Σε περίπτωση τηλεφωνικών κλήσεων, η «COFFEE THREE Ο.Ε.» (ιστοσελίδα www.coffeethree.gr) καταγράφει τις συνομιλίες για να διαχειριστεί το αίτημα αλλά και ως απόδειξη της συνομιλίας.

  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, προωθήσεις, πλεονεκτήματα και εκδηλώσεις και για να μοιραστούμε πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επιδιώξουμε το νόμιμο συμφέρον μας να διαχειριζόμαστε δυναμικά τη σχέση πωλήσεών μας, να προβάλλουμε την εταιρική μας εικόνα και να προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων της επισήμανσης των υπηρεσιών που ταιριάζουν στη γεωγραφική σας θέση.

  • Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες πρόληψης και διαχείρισης περιστατικών πληρωμών

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της ηλεκτρονικής απάτης, πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας (ιδίως το χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα, η τοποθεσία της συσκευής, το εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι ενδιάμεσος κ.λπ.) συλλέγονται αυτόματα με τη συγκατάθεσή σας και χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των συναλλαγών σας, για την ανίχνευση απάτης και την αποφυγή των απλήρωτων ποσών. Μπορούν να σταλούν σε όλους τους τρίτους που επιτρέπονται από το νόμο ή διορίζονται από τη «COFFEE THREE Ο.Ε.» μόνο για να προσδιορίσουν την ταυτότητα του αγοραστή, την εγκυρότητα της παραγγελίας, τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε και την προγραμματισμένη παράδοση. Μπορείτε να αρνηθείτε ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τους τρόπους που καθορίζονται στην Ειδοποίηση Cookies στην παρούσα πολιτική. Μπορεί να ζητηθεί απόδειξη ταυτότητας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτούς τους ελέγχους ή αν ο λογαριασμός πρέπει να μπλοκαριστεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών Επικοινωνία

Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για λόγους άλλους από εκείνους για τους οποίους συλλέχθηκαν, εκτός εάν εγκρίνετε αυτή τη χρήση αργότερα. και/ή

3) Αναγκαίες για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Ορισμένα δεδομένα μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να ανταποκριθούν στις νομικές μας υποχρεώσεις και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας σε περίπτωση διαφωνίας ή νομικής δράσης.

 

ΙΙΙ. ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας. Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχέσης σας μαζί μας και για τρία χρόνια από το τέλος της σχέσης μας, οπότε και αρχειοθετούνται για να ανταποκριθούν στις νομικές μας υποχρεώσεις ως απόδειξη.

Ωστόσο, διατηρούμε ορισμένα δεδομένα μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, όταν η διατήρηση αυτή επιβάλλεται από το νόμο ή όταν απαιτείται για τη διαχείριση διαφορών και αιτημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βάσει νομικών υποχρεώσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτόν το λογαριασμό, για παράδειγμα, εάν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο ή μια ανεπίλυτη αξίωση ή διαφορά. Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα που απαιτούνται για την επίλυση του προβλήματος ή της διαφοράς διατηρούνται κατά τη διάρκεια της διαφοράς εντός των ορίων των κανόνων που αφορούν το καθεστώς παραγραφής. Άλλα δεδομένα μπορούν να διατηρηθούν για μελέτες και στατιστικά στοιχεία αφού έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία έτσι ώστε να αποτραπεί η επανεκχώρισή τους σε αναγνωρισμένα πρόσωπα.

Ειδικές περιπτώσεις

Θέμα Σχετικές κατηγορίες δεδομένων Διάρκεια διατήρησης πριν από τη διαγραφή
Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο Πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις επιλογές σας σχετικά με την ηλεκτρονική διαφήμιση Μέχρι να καταργήσετε την εγγραφή σας είτε στο λογαριασμό σας είτε μέσω των συνδέσμων κατάργησης εγγραφής στα ενημερωτικά δελτία.
Ιστορικότητα συναλλαγών Λίστα παραγγελιών εντός των καταστημάτων και on-line. Για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός, ακολουθούμενο από διάρκεια 5 ετών.
Γεωγραφική θέση Τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, όταν έχετε ενεργοποιήσει αυτήν την υπηρεσία για να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ανάλογα με το πού βρίσκεστε Τα δεδομένα δεν διατηρούνται.
Online πληρωμή παραγγελίας Όταν έχετε επιλέξει να αποθηκεύσετε αυτές τις πληροφορίες στο λογαριασμό σας για τις μελλοντικές σας αγορές

Η απόδειξη της ταυτότητας που απαιτείται για την επαλήθευση του κατόχου της κάρτας

Έως ότου διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες από τον λογαριασμό σας

Το έγγραφο αυτό καταστρέφεται εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση των επιπρόσθετων εξακριβώσεων.

Ασφάλεια Site και υπηρεσιών Δεδομένα ταυτοποίησης, δεδομένα σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου και διεύθυνσης IP 6 μήνες

 

  1. IV. ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας όποτε χρειάζεται να διαχειριστούμε το Site και τις υπηρεσίες μας. Ως μέρος της χρήσης των Υπηρεσιών, ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς αποστέλλονται στους συνεργάτες μας και στους επεξεργαστές δεδομένων που διαχειρίζονται τον ιστότοπο και παρέχουν συναφείς υπηρεσίες που απαιτούνται για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα πληρωμής αποστέλλονται στους παρόχους πληρωμών και στα τραπεζικά ιδρύματα για να πραγματοποιούν συναλλαγές που σχετίζονται με τις συνδρομές σας και τη διαχείριση καρτών Επιβράβευσης και εμπορικών συναλλαγών.

Με την άδειά σας, ορισμένα στοιχεία (στοιχεία επικοινωνίας, προφίλ) μοιράζονται με τους συνεργάτες για να σας στείλουν εξατομικευμένες προσφορές

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα κέντρα ενδιαφέροντος μοιράζονται σύμφωνα με τις επιλογές σας με τους συνεργάτες μας που μπορούν να σας στείλουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αποτελούνται από προσφορές για ροφήματα ή άλλα προϊόντα που πωλούνται από τους συνεργάτες μας.

Τα δεδομένα σας μπορούν να μοιραστούν με τις εταιρείες μας ή με εξουσιοδοτημένους τρίτους, ώστε να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τις απαιτήσεις μας, να διαχειριστούμε τις διαφορές και να αποτρέψουμε δικαστικές διαφορές, χρώσεις κι αξιώσεις.

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς με τις εξωτερικές μας επιχειρήσεις σε περίπτωση διαφορών με τρίτους, όπως τα γραφεία συλλογής οφειλών που είναι υπεύθυνα για τη συλλογή πληρωμών ή την καταπολέμηση της απάτης στο διαδίκτυο, επιτρέπονται από το νόμο ή διορίζονται από τη «COFFEE THREE Ο.Ε.» με μοναδικό σκοπό την επαλήθευση της ταυτότητας του αγοραστή, την εγκυρότητα της παραγγελίας, τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε και την προγραμματισμένη παράδοση.

Επίσης, δεδομένα μοιράζονται με τρίτα μέρη κατά τη χρήση εικονιδίων κοινωνικών δικτύων. Όταν χρησιμοποιείτε τα εικονίδια κοινωνικών δικτύων, τα δεδομένα σχετικά με την ταυτότητά σας μεταδίδονται αυτόματα σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα. Η χρήση αυτή διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του εν λόγω κοινωνικού δικτύου. Σας προσκαλούμε να τις διαβάσετε.

Τα δεδομένα σας μπορούν επίσης να μοιράζονται σε περιπτώσεις που δεν περιγράφονται παραπάνω, με τη συγκατάθεσή σας ή σύμφωνα με τις οδηγίες ή όταν απαιτείται από το νόμο. Σε περίπτωση πώλησης του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων της «COFFEE THREE Ο.Ε.», τα προσωπικά σας δεδομένα θα μοιραστούν με τον αγοραστή για να διασφαλιστεί η συνέχεια των Υπηρεσιών και / ή, εκτός εάν έχετε επιλέξει διαφορετικά, ο σκοπός του άμεσου marketing

 

  1. V. ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από τεχνικές και οργανωσιακές μεθόδους που συμμορφώνονται με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα τους.

Συγκεκριμένα, η «COFFEE THREE Ο.Ε.» χρησιμοποιεί τεχνολογίες προστασίας, όπως συστήματα κρυπτογράφησης, εντοπισμού ταυτότητας και ανίχνευσης απάτης, για την προστασία του online λογαριασμού σας και των συναλλαγών πληρωμής.

Η «COFFEE THREE Ο.Ε.» αποκτά γραπτές δεσμεύσεις από τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες της για να εγγυηθεί και να εφαρμόσει επαρκή μέτρα ασφαλείας που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τους έχουν ανατεθεί για επεξεργασία σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

  1. VI. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

α) Πρόσβαση και αντιγραφή         

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Προτού απαντήσουμε στο αίτημά σας, υποχρεούμαστε από το νόμο να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Ίσως χρειαστεί να σας ζητήσουμε να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες για να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Αν έχετε λογαριασμό αγορών στο site μας (www.coffeethree.gr), έχετε άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που περιέχονται στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο, στο ιστορικό συναλλαγών σας και στις απευθείας μάρκετινγκ επιλογές σας.

Η πρόσβαση αυτή σας επιτρέπει επίσης να διορθώνετε, να αλλάζετε ή να διαγράφετε τα στοιχεία ταυτότητας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εάν διαγράψετε τα δεδομένα σας, δεν θα απολαμβάνετε πλέον τις Υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

Μπορείτε, εντός των ορίων του νόμου, να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα (μεταφορά) δεδομένων, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε τα προσωπικά δεδομένα σε διαλειτουργική μορφή που μας γνωστοποιήσατε αυτόματα όταν δημιουργήσατε το λογαριασμό σας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή πρόσβαση σε άλλα δεδομένα ή σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα Επικοινωνία.

 

β) Διόρθωση εσφαλμένων προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία ενδέχεται να είναι εσφαλμένα και να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα δεδομένα σας κατά την επεξεργασία τους. Ανάλογα με τον τύπο επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να συμπληρωθούν τα προσωπικά δεδομένα σας που έχουμε στην κατοχή μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τεκμηρίωση.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω στην ενότητα Επικοινωνία.

 

γ) Απόσυρση Συγκατάθεσης

Όπου η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας (π.χ. συνδρομή σε ενημερωτικά δελτία, ή χρήση cookies και παρόμοιων τεχνολογιών σε αυτόν τον ιστότοπο), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σας, αλλάζοντας τις επιλογές συνδρομής σας για άμεσο μάρκετινγκ και ενημερωτικό δελτίο, αποσύροντας τη συγκατάθεσή σας για cookies με τις μεθόδους που αναφέρονται στο Γνωστοποίηση σχετικά με τα cookies της ……………………..

 

δ) Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Πιστεύετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας δεν είναι πλέον απαραίτητη, δεδομένης της χρήσης της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μας ή ότι οι σκοποί που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή η διατήρησή της είναι αντίθετοι με το νόμο.
  • Έχετε αποσύρει την άδεια σας για επεξεργασία των δεδομένων σας (βλέπε παραπάνω).
  • Διαφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λόγους που αφορούν την προσωπική σας κατάσταση.
  • Διαφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Τα δεδομένα σας συλλέχθηκαν στο διαδίκτυο όταν ήσασταν ανήλικος.

 

Εναλλακτικά, εντός των ορίων του νόμου, μπορείτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι, παρά το δικαίωμά σας για διαγραφή ή περιορισμό, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν έχουμε νόμιμο λόγο για να το πράξουμε (για παράδειγμα, για να αποδείξουμε την εκτέλεση μιας σύμβασης) ή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων στο δικαστήριο ή όταν η άσκηση του δικαιώματος αυτού παραβιάζει το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης. Για παράδειγμα, αυτό συμβαίνει εάν παραβιάσετε τους Γενικούς Όρους Χρήσης ή Πώλησης.

 

VII. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

α) Λίστες Επικοινωνίας

Μπορείτε να συμμετέχετε στους καταλόγους αλληλογραφίας μας και να συμφωνήσετε να λάβετε πληροφορίες μάρκετινγκ και προώθησης από εμάς. Μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές προωθητικών επικοινωνιών ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Σε περίπτωση ύπαρξης λογαριασμού:

Συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό και αλλάξτε τις ρυθμίσεις σας στη σελίδα “Προτιμήσεις”

  • Σε περίπτωση επικοινωνίας με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα…………………………………………….

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) ………………………………………

Στην ταχυδρομική (συμβατική) διεύθυνση : ………………………, ΤΚ: …………………, ………………., Ελλάδα

Στο τηλέφωνο : +30-210………………………………..

  • Ενημερωτικά δελτία:

Αν έχετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας, μπορείτε να τροποποιήσετε την συνδρομή σας στα ενημερωτικά δελτία μας ανά πάσα στιγμή και να διαγραφείτε κλικάροντας το αντίστοιχο κουτί.

  • Ηλεκτρονικές επικοινωνίες:

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στους συνδέσμους κατάργησης εγγραφής στα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή.

           

            β) Εξατομικευμένη Διαφήμιση

            Μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε συσχετίζοντάς το με τα δεδομένα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας cookies για σκοπούς εξατομικευμένης διαφήμισης (για παράδειγμα, για να εμφανίσουμε διαφημίσεις προσαρμοσμένες στο προφίλ σας σε ιστότοπους τρίτων, διαφημίσεις που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν ή προώθηση πωλήσεων όταν διαβάζετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει μια συγκεκριμένη προσφορά). Αυτός ο τύπος στόχευσης καθίσταται εφικτός από τεχνολογίες από τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες που συνδέουν δεδομένα περιήγησης από τον ίδιο χρήστη σε αυτούς τους ιστότοπους, σε πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων και σε ιστότοπους τρίτων, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

            Στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων (για παράδειγμα, το Facebook ή το Instagram): μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτήν την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή, διαμορφώνοντας τις ρυθμίσεις διαφήμισης στον λογαριασμό σας.

Σε ιστότοπους τρίτων: μπορείτε να ανατρέξετε στην ειδοποίηση των Cookies για να μάθετε πώς να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

            Προσοχή, η άρνηση στοχευμένης διαφήμισης σημαίνει μόνο ότι δεν θα είστε πλέον ο παραλήπτης της διαφήμισης που απευθύνεται ειδικά σε εσάς. Αυτό δεν θα επηρεάσει ή θα αποτρέψει την εμφάνιση ή τη λήψη άλλων, μη στοχευμένων διαφημίσεων.

 

VIII. ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων ή για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ως ακολούθως:

  • Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.coffeethree.gr
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) info@coffeethree.gr
  • Στην ταχυδρομική (συμβατική) διεύθυνση : Λεωφόρος Ιεράς Οδού, αριθμός 297 ΤΚ: 12244, Αιγάλεω, Ελλάδα
  • Στο τηλέφωνο : +30-2160708888

 

Αιτήματα – Καταγγελίες : Εάν διαπιστώσετε ότι τα δικαιώματά σας δεν γίνονται σεβαστά ή ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων ή εάν διαμένετε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάλογη Αρχή του τόπου διαμονής σας.

 

  1. IX. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Σημαντικό:

Μπορούμε περιστασιακά να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική. Αν ναι, θα σας ενημερώσουμε αλλάζοντας την ημερομηνία στην κορυφή της παρούσας πολιτικής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα εκδώσουμε επιπλέον ειδοποιήσεις (για παράδειγμα, προσθέτοντας μια δήλωση στις αρχικές σελίδες του ιστοτόπου μας ή στέλνοντας σας ένα email). Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Cookies όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας για να ενημερώνεστε για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων μας και τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και την προστασία του απορρήτου σας.

Τελευταία ενημέρωση την 01/07/2021

Αντικείμενο της τελευταίας επικαιροποίησης: Πλήρης επανεγγραφή του καταστατικού στο σύνολό του για την τήρηση των απαιτήσεων διαφάνειας των ευρωπαϊκών κανονισμών σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός 2016/679 της ΕΕ).