Γενικοί όροι χρήσης

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Εκδότης της ιστοσελίδας και των παρόντων όρων είναι η εταιρεία με την επωνυμία «COFFEE THREE Ο.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «COFFEE THREE», που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής, επί της οδού Λεωφόρου Ιεράς Οδού, επί της οποίας φέρει τον αριθμό 297, με Α.Φ.Μ. 801353247 και Δ.Ο.Υ. Αιγάλεω, Αρ. ΓΕΜΗ 154967003000, με τηλέφωνα επικοινωνίας : 216 070 88 88 (Δευτέρα – Κυριακή 09.00 17.00) και email επικοινωνίας : info@coffeethree.com.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις προτού εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μας. Η χρήση της Υπηρεσίας συνιστά αποδοχή εκ μέρους σας των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Εάν δεν συμφωνείτε μ’ αυτούς μην χρησιμοποιείται τις Υπηρεσίες μας και μην περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας.

 1. Σκοπός της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα www.coffeethree.com είναι μια σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου. Προσφέρει προϊόντα καφέ, ζεστών και κρύων ροφημάτων, σνακ και γλυκών για λιανική πώληση σε χρήστες του διαδικτύου ή για χρήστες που πλοηγούνται στην Ιστοσελίδα (παρακάτω «η Σελίδα» ή «η Ιστοσελίδα»). Είναι μια απλή και εύχρηστη ιστοσελίδα που στόχος της η εύκολη σύνδεση των πελατών με τα καταστήματα της περιοχής τους και η εύκολη υποβολή παραγγελίας και η λήψη αυτής με τον επιθυμητό τρόπο (παράδοση ή παραλαβή από το κατάστημα).

Η χρήση αυτής της σελίδας από οποιοδήποτε πρόσωπο με σκοπό την επίσκεψη, την αγορά ή την λήψη συμβουλών (παρακάτω «επισκέπτης»), διέπεται από αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Η ιστοσελίδα www.coffeethree.com δεν απευθύνεται ούτε προορίζεται για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών χωρίς τη συγκατάθεση ενός γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα τους. Τα άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς τη συγκατάθεση ενός γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα τους δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούν αγορές από την ιστοσελίδα αυτή. Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα είτε εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών είτε ότι έχετε την απαιτούμενη συγκατάθεση ή συναίνεση ενός γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα σας.

 1. Προσωπικά Στοιχεία και Cookies

Η ιστοσελίδα www.coffeethree.com συλλέγει προσωπικά στοιχεία στα πλαίσια της παρούσας ιστοσελίδας. Οι όροι χρήσης αυτών των στοιχείων περιγράφονται στην ενότητα «Προσωπικά Στοιχεία και Cookies» αυτής της Ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες ενημερώνονται ότι αυτή η αυτόματη επεξεργασία πληροφοριών, υπόκειται στις διατάξεις των Νόμων Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν.

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η «COFFEE THREE Ο.Ε.» συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται με διακριτικότητα, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 1. Πνευματική Ιδιοκτησία

3.1. Ιστοσελίδα

Η σελίδα και κάθε απαραίτητο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε σχέση με αυτήν, μπορεί να περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ως εκ τούτου, εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα αρχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα και με κάθε στοιχείο που έχει δημιουργηθεί για την σελίδα (εικόνες, ήχοι, κείμενα, γραφικά, διαγράμματα, κοκ), συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, των βάσεων δεδομένων και των ενημερωτικών κειμένων, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας coffeethree.com (παρακάτω «Περιεχόμενο»), και δεν παρέχεται οποιαδήποτε άλλη άδεια καθώς και κανένα άλλο δικαίωμα εκτός από αυτό της ανάγνωσης τους από τους χρήστες του διαδικτύου.

Η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή επιτρέπεται μόνο για ιδιωτική χρήση. Κάθε αναπαραγωγή και κάθε χρήση αντιγράφων της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της απαγορεύεται ρητά.

Απαγορεύεται επίσης η αντιγραφή, η τροποποίηση, η δημιουργία παράγωγων σχεδίων, η συναρμολόγηση, η μετάφραση (εκτός για τις περιπτώσεις που προβλέπονται από τον νόμο), η πώληση, η εκχώρηση, η υπο-αδειοδότηση και η μεταβίβαση κάθε μορφής των δικαιωμάτων που συνδέονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Επίσης, απαγορεύεται ρητά η τροποποίηση του Περιεχομένου ή του Λογισμικού, επιμέρους ή ολόκληρου ή η χρήση τροποποιημένων εκδόσεων του λογισμικού με σκοπό την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω μιας διαφορετικής διεπαφής από αυτήν που παρέχεται στον Επισκέπτη από την ιστοσελίδα coffeethree.com για αυτό το σκοπό.

3.2. Σήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία «COFFEE THREE Ο.Ε.» κατέχει το εμπορικό σήμα COFFEE THREE – COFFEE THAT MAKES YOU SING και τα λογότυπά του. Ο χρήστης του Διαδικτύου αναγνωρίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα της «COFFEE THREE Ο.Ε.» σχετικά με την μάρκα COFFEE THREE – COFFEE THAT MAKES YOU SING και του απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε χρήση, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει δυσμενώς τα πνευματικά δικαιώματά της. Η «COFFEE THREE Ο.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει αποζημίωση και γενικότερα να επηρεάσει ή διαθέσει ή τροποποιήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατά τον ίδιο τρόπο, ο επισκέπτης απαγορεύεται να παραβιάσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

 1. Συμπεριφορά Επισκέπτη

Κάθε επισκέπτης  και χρήστης της ιστοσελίδας θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με σεβασμό στα δικαιώματα των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου.

Ως εκ τούτου, ο επισκέπτης που εισέρχεται στην ιστοσελίδα απαγορεύεται να:

– ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό περιέχει ιούς ή κάθε είδους ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να διακόπτουν, να καταστρέφουν ή να περιορίζουν την λειτουργικότητα λογισμικού, εξοπλισμού ή δικτύου τηλεπικοινωνίας.

– ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση, προωθητικό υλικό, «junk mail», «spam», «chain letters» ή κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό.

– ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, απεχθές, ρατσιστικό ή που προσβάλλει την ιδιωτικότητα του άλλου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του για την προσωπική του εικόνα ή αποδοκιμαστέο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

– ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση, προωθητικό υλικό, «junk mail», «spam», «chain letters» ή κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό.

– προσπαθήσει να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρήστη, του παρόχου ή του δικτύου, εκθέτοντας την ιστοσελίδα σε ιό, δημιουργώντας κορεσμό, «πλημυρίζοντας» το διακομιστή, ή τοποθετώντας την κεφαλίδα ενός πακέτου TCP-IP ή κάθε μέρος της πληροφορίας κεφαλίδας σε ένα email.

– αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν προορίζονται για τέτοιου είδους χρήση ή να αποκτήσει πρόσβαση σε διακομιστή ή λογαριασμό στον οποίο δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση.

– επιχειρήσει να διερευνήσει ή να δοκιμάσει την ευπάθεια του συστήματος ή του δικτύου ή να παραβιάσει την ασφάλεια ή τα μέτρα ταυτοποίησης χωρίς πρότερη εξουσιοδότηση.

– χρησιμοποιήσει ταυτότητα άλλου χρήστη

– αναλάβει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή να υποκινήσει κάποιο άλλο πρόσωπο σε παράνομη ή άλλου είδους δραστηριότητα που προσβάλει τα δικαιώματα της «COFFEE THREE Ο.Ε.», των προμηθευτών της, των εταίρων και διανομέων της, των διαφημιστών της και κάθε άλλου επισκέπτη.

– μεταφέρει και μεταδόσει (με πρόθεση) οποιαδήποτε πληροφορία ή λογισμικό που δημιουργήθηκε από την Ιστοσελίδα συγκεκριμένα για τρίτες χώρες ή για αλλοδαπούς και να παραβιάσει έτσι την εθνική, την ευρωπαϊκή ή τη διεθνή νομοθεσία.

Ο επισκέπτης και ο χρήστης συμφωνεί να συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς κανονισμούς σχετικά με την συμπεριφορά του στο διαδίκτυο και το αποδεκτό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμοζόμενης νομοθεσίας σχετικά με τη μετάδοση τεχνικών στοιχείων.

Ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο, η «COFFEE THREE Ο.Ε.» μπορεί να κινήσει όλες τις δυνατές διαδικασίες και να τερματίσει την χρήση της Ιστοσελίδας σε κάποιο επισκέπτη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή την χρήση μιας ή περισσοτέρων υπηρεσιών της για κάθε αιτία που παραβιάζει αυτούς τους ΓΟΠΧ. Η «COFFEE THREE Ο.Ε.» διατηρεί με κάθε επιφύλαξη το δικαίωμα διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη για τυχόν ζημιές ή βλάβες που θα υποστεί, ως αποτέλεσμα μη συμμόρφωσης του με τους ΓΟΠΧ αυτής της Ιστοσελίδας.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι σε περίπτωση που υποβάλλετε Κριτική («Κριτική») για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή την ιστοσελίδα μας, βεβαιώνετε και εγγυάστε ότι είστε ο μοναδικός συντάκτης της κριτικής σας. Η Κριτική αντανακλά μια πραγματική εμπειρία που είχατε. Δεν πληρωθήκατε ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αμειφθήκατε ούτε είχατε κανένα οικονομικό, ανταγωνιστικό ή άλλο προσωπικό κίνητρο για να συγγράψετε την Κριτική σας ή να δημοσιεύσετε μια αξιολόγηση που δεν ήταν μια δίκαιη έκφραση της ειλικρινής σας άποψης. Αναλαμβάνετε όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με την Κριτική σας και οποιαδήποτε ευθύνη προκύπτει από το περιεχόμενο των Κριτικών Σας  αποτελεί αποκλειστική ευθύνη σας.

Οποιοδήποτε υλικό ανεβάζετε στην Ιστοσελίδα μας θα θεωρείται μη εμπιστευτικό και μη καλυπτόμενο από δικαιώματα και αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε, να αντιγράψουμε, να διανείμουμε, να πουλήσουμε και να αποκαλύψουμε σε τρίτους οποιοδήποτε τέτοιο υλικό ή δεδομένα για οποιοδήποτε σκοπό σχετίζεται με την επιχείρησή μας.

Στο βαθμό που το υλικό αυτό προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, μας παρέχετε μια αέναη, χωρίς αποζημίωση παγκόσμια άδεια για τη χρήση, αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή, πώληση και αποκάλυψη σε τρίτους τέτοιου είδους υλικού ή δεδομένων για οποιοδήποτε σκοπό που σχετίζεται με την επιχείρησή μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε κατά τη διακριτική μας ευχέρεια και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση οποιαδήποτε σχόλια που θεωρούνται ως:

αγενή, προσβλητικά, καταχρηστικά, υποτιμητικά ή δυσφημιστικά, επιθετικά σεξουαλικής φύσης.

 • ασυνάρτητα, άνευ νοήματος, ασυνεπή με αυτό που θεωρείται κανονικό γράψιμο
 • άσχετα με το σκοπό της Ιστοσελίδας
 • γράφτηκαν από άτομα με ακατάλληλα ονόματα χρήστη
 • γράφτηκαν από άτομα που μιμούνται κάποιον άλλο,

Ή περιέχουν:

 • εχθρικό λόγο; ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές προσβολές.
 • αγενή γλώσσα, οποιαδήποτε σύνδεση στο διαδίκτυο με πορνογραφικό κείμενο ή υλικό
 • αυτοπροβολή, διαφημίσεις, αυτόνομους συνδέσμους.
 1. Ευθύνη

5.1. Πρόσβαση και λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας 

Ο επισκέπτης είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εφαρμογή των μέσων πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας που επιτρέπουν την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της «COFFEE THREE Ο.Ε.» και τις ικανότητες και την γνώση χρήσης του διαδικτύου και πρόσβασης στην Ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης είναι υπεύθυνος για χρεώσεις σύνδεσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα της «COFFEE THREE Ο.Ε.» (ιστοσελίδα coffeethree.com).

Ο επισκέπτης χρησιμοποιεί αυτή την ιστοσελίδα με δική του ευθύνη. Η «COFFEE THREE Ο.Ε.» δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιουδήποτε είδους βλάβες μπορεί να προκληθούν σε επισκέπτες μετά από μη εγκεκριμένη χρήση. Επιπρόσθετα, η «COFFEE THREE Ο.Ε.» δεν φέρει καμιά ευθύνη για κάθε είδους πιθανές άμεσες κι έμμεσες βλάβες, οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία, η προέλευση, η φύση και οι συνέπειες, χωρίς περιορισμό σε δαπάνες που προκύπτουν από την αγορά των προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας, απώλειες ή κέρδη πελατών, πληροφοριών ή άλλου είδους απωλειών που μπορεί να προκύψουν από την πρόσβαση της ιστοσελίδας ή από την εφαρμογή κάθε είδους πληροφορίας που αποκτάται άμεσα ή έμμεσα απ’ αυτήν.

5.2. Περιορισμός Ευθύνης

Η Ιστοσελίδα διαθέτει επίσης συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες. Η «COFFEE THREE Ο.Ε.» δεν μπορεί να ελέγχει ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε και το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια, η «COFFEE THREE Ο.Ε.» δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε είδους ζημιά ή βλάβη, που τυχόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της αδυναμίας χρήσης του περιεχομένου των τρίτων μερών.

Κάθε αξίωση επισκέπτη εναντίον της «COFFEE THREE Ο.Ε.» θα πρέπει να διατυπωθεί μέσα στον πρώτο 1 μήνα της εμφάνισης του αντικειμένου αξίωσης.

 1. Γενικά

6.1. Τροποποιήσεις

Η «COFFEE THREE Ο.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης χωρίς προειδοποίηση. Για να μείνετε ενήμεροι για κάθε πιθανή τροποποίηση, η «COFFEE THREE Ο.Ε.» θα συνιστούσε στον επισκέπτη να ξαναδιαβάζει αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης τακτικά και πριν την χρήση της ιστοσελίδας.

6.2. Εγκυρότητα

Σε περίπτωση που κάποιος από τους όρους των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης είναι άκυρος, είτε λόγω αλλαγών στη νομοθεσία, είτε λόγω δικαστικής απόφασης, αυτό δεν έχει καμία συνέπεια για την εγκυρότητα των λοιπών Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν να ισχύουν.

6.3. Ισχύον Νόμος

Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο.

Κάθε διαφορά σχετικά με την ύπαρξη, την ερμηνεία, την εκτέλεση ή την παραβίαση των όρων συνεργασίας μεταξύ της «COFFEE THREE Ο.Ε.» και του πελάτη ή του χρήστη της ιστοσελίδας θα επιλύεται με βάση τους εκάστοτε ισχύοντες Ελληνικούς νόμους και αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν, επικοινωνώντας στο 216 070 88 88 (Δευτέρα – Κυριακή 09.00 17.00) ή στέλνοντας email στο : info@coffeethree.com.