Ζεστή σοκολάτα: Απόλαυσέ τη χωρίς τύψεις, κάνει καλό

Αρχική 5 Άρθρα 5 Ζεστή σοκολάτα: Απόλαυσέ τη χωρίς τύψεις, κάνει καλό

Πόσες φορές θέλησες να απολαύσεις ένα ρόφημα σοκολάτας και σε σταμάτησαν οι τύψεις και ο φόβος της ζυγαριάς; Από μερικές έως πολλές, θα πουν οι περισσότεροι. Η κατανάλωση ενός ροφήματος σοκολάτας, μερικές φορές την εβδομάδα, όχι μόνο δε θα αυξήσει το βάρος σου αν προσέξεις αλλά θα προσφέρει και σημαντικά οφέλη στην υγεία σου, σωματικά και ψυχολογικά. Αν δεν προσθέσεις παραπάνω ζάχαρη και σαντιγί, αν αντικαταστήσεις το γλυκό σου με το ρόφημα σοκολάτας ώστε να μη φορτωθείς έξτρα θερμίδες κι επιπλέον φροντίσεις να μην ξεφύγεις με παραπάνω από δύο φορές την εβδομάδα, τότε θα καρπωθείς μόνο τα οφέλη του αγαπημένου μας ροφήματος.

Πιο αναλυτικά:

  • Προσφέρει ψυχολογική δύναμη

Με τις καθημερινές υποχρεώσεις να τρέχουν και το άγχος συχνά να μας καταβάλλει, χρειαζόμαστε ένα booster ενέργειας. Ένα φλιτζάνι ζεστής σοκολάτας αποτελεί ακριβώς αυτό. Κάτι ήξεραν οι Αζτέκοι οι οποίοι, σύμφωνα με το μύθο, πίστευαν ότι το συγκεκριμένο ρόφημα ήταν αυτό που έδινε τόλμη στην πολεμική τους φυλή.

  • Ο εχθρός του ξερόβηχα

Το χειμώνα, ο λαιμός μας γίνεται πιο ευαίσθητος και η γρίπη καραδοκεί. Ένα ρόφημα σοκολάτας θα καταπραΰνει το λαιμό και θα μας απαλλάξει από το ενοχλητικό αίσθημα «γδαρσίματος».

  • Προστατεύει την καρδιά

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι φλαβανόλες που περιέχει η σοκολάτα μειώνουν την αρτηριακή πίεση.

  • Κάνει το δέρμα σου πιο λαμπερό

Το ρόφημα σοκολάτας, με τα αντιοξειδωτικά που περιέχει, απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες αφήνοντας το δέρμα σου λαμπερό και νεανικό.

  • Σου φτιάχνει τη διάθεση

Η γλυκιά γεύση του, το ζεστό άρωμα και η ζεστασιά του, επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας μειώνοντας τα επίπεδα άγχους και αυξάνοντας το κέφι. Λογικό!

Παράγγειλε τώρα την πιο υπέροχη σοκολάτα από την ποικιλία του καταλόγου μας.